KJØPE - SELGE - LEIE

Kanskje vi kan...

UTSTYR- INSTRUMENTUTLEIE

Selv om vi ikke er noe lydfirma i egentlig forstand, så har vi likevel noe utstyr og instrumenter som kan leies ut ved behov. Det er bare å komme med en forespørsel så får vi se hva vi kan gjøre. Etterhvert skal vi prøve å sette opp en liste her, over utleieobjekter.


KJØPE ELLER SELGE

Vi opplever innimellom at velmenende foreldre (og andre) kjøper instrumenter til sine håpefulle. Tanken er glimrende, men altfor ofte er investeringen desverre feilslått. Ute i markedet finnes leketøy og instrumenter i skjønn forening. Knalltilbud på keyboard til kr 999,- skal man sky som pesten. Det er mye man kan få kjøpt på REMA, men du går til bilforhandleren når du skal kjøpe bil...ikke sant? Det kan lønne seg på flere måter å ta en prat med oss i Musikk- og Kulturskolen før du gjør røverkjøpet ditt. "A second opinion" koster deg ingenting.

Om du har noe du vil selge (eller også kjøpe) så kan det være at vi som jobber med musikk til daglig også snubler borti ting & tang på vår vei. Med andre ord så har vi en kontaktflate der vi både kan innhente og viderebringe informasjon.

Nyeste kommentarer

09.05 | 05:47

Hei! Vår datter Hedda Abelsen ønsker å søke om plass på sang i gru...

09.12 | 17:34

Slayyyyy!!!!!

25.04 | 18:50

er du sverre monsen

15.12 | 11:48

dette høres veldig spennende ut