SANG

Når du velger sang...

...så velger du det eldste og fineste instrumentet som finnes🙂. Noen sier at sangere er latere enn andre og velger sang fordi de ikke orker å bære et instrument. Men sannheten er at sangernes instrument er så spesielt og dyrebart at de bærer det med seg hele tiden. Stemmen kan du nemlig ikke sette fra deg i en krok.

INSTRUMENTET SOM ER HELT UNIKT

Stemmen er virkelig noe helt spesielt. Den er det mest personlige instrument som finnes. Er vi lei oss, glade, sinte, overrasket, bekymret, trøtte eller syke vil stemmen bli preget av dette. Og dette instrumentet forandrer seg tilogmed hele tiden mens kroppen vår vokser og blir eldre.


Mange som velger sang som instrument har noen forbilder og idoler som de gjerne vil etterligne. Da kan det være litt greit å vite at alle har sin egen stemme og at det er den stemmen, som ingen andre har, som vi vil jobbe med. Fordi stemmen er et så spesielt instrument er det også greit å forberede seg på at det kan ta lang tid før man kommer i "mål" med utviklingen av sangstemmen.  Det går an å si at alle andre instrumenter er ferdigbygget før du begynner å spille på dem. Sangstemmen må du derimot bygge ferdig underveis, mens du synger.

Nyeste kommentarer

09.05 | 05:47

Hei!
Vår datter Hedda Abelsen ønsker å søke om plass på sang i gruppe for neste års musikkskole.
Mvh Veronica Våtvik Abelsen

09.12 | 17:34

Slayyyyy!!!!!

25.04 | 18:50

er du sverre monsen

15.12 | 11:48

dette høres veldig spennende ut