Billedkunst

Når du velger billedkunst...


...velger du egentlig et "kinderegg". Du får tre undervisningstilbud samtidig, men alle er en del av billedkunstfaget. Billedkunst er satt sammen av Modul 1: TEGNING / MALING  Modul 2: FOTOGRAFI  Modul 3: DIGITALE VERKTØY

TEGNING / MALING gir undervisning i forskjellige teknikker i tradisjonell tegning og maling. Du kommer til å bli kjent med forskjellig utstyr som akvarellmaling, akrylmaling, tusjer, blyanter av forskjellig type samt forskjellige typer papir og lerret. Du vil også lære om komposisjon, perspektiv, anatomi og fargelære.

FOTOGRAFI gir deg forutsetninger for å ta det perfekte bildet! Det blir mye fotografering og du lærer å utnytte kameraet best mulig for å få bildene akkurat slik du ønsker. Du kommer til å lære om kameraets funksjoner og innstillinger, og hvordan man komponerer selve bildet.

DIGITALE VERKTØY gir deg muligheten til å skape illustrasjoner og kunst ved hjelp av programvare. Du lærer om bruk av tegnebrett og fotomanipulering/retusjering. Du vil også lære hvordan bilder kan tilpasses for publisering, enten det er for trykk eller digitalt. Så hvis du ønsker å utfordre kreativiteten din på en ny og spennende måte, er dette kurset for deg.

Grunnopplæring gis i alle tre moduler. Etter fullført grunnopplæring (1 år) kan du velge å fordype deg i modul 1 og/eller 2 . Modul 3 beholdes videre.

Undervisning gis i grupper.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.04 | 20:50

er du sverre monsen

...
15.12 | 12:48

dette høres veldig spennende ut

...
09.04 | 19:17

...
14.10 | 21:14

Flott side, og musikken var til å kose seg med! Gratulerer med hjemmesiden, måtte den bli flittig brukt av mange :)

...
Du liker denne siden